Ezt a hirdetést archiválták.

Kertes ikerházfél

Budapest XVI. kerület Mátyásföld
5 éve

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    XVI. kertvárosi részén eladó 5 szobás erkélyes, teraszos, gyönyörű kertes ikerház
    Budapest XVI. kerület, Centenáriumi lakótelep, udapesti u.
    Budapest, XVI. kerületben, Rákosszentmihály frekventált, kertvárosi részén, Budapesti út, csendes, családi házas övezetben, új út és járdaburkolattal ellátott utcában ELADÓ egy 358 m2-es telken 2018.-ban épült, 130 nm-es, 5 szobás, ikerház fél, franc...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVI. kerület
    1 éve, 2 hónapja
    73 300 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3649382
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Mátyásföldön dél-délnyugati fekvésű körbenapozott 1.5 szobás kertes ikerházfél eladó. Teljesen szeparált 276 nm parkosított telken található. Külön személy és gépkocsi bejárat, külön közművek, külön órákkal.
49nm-en 1.5 szoba, előszoba, konyha , fürdőszoba és kamra található.
 
30nm-en felüli fedett gépkocsibeálló található a kert végében szerelőaknával. A gépkocsibeálló egyik oldala téglával zárt, másik is üveggel, stb.
 
A nagyszoba délnyugati fekvésű, ahová egész délután besüt a nap. Fűtése gázkonvektorokkal történik, a melegvíz kedvezményes éjszakai árammal biztosított.  Az ingatlan folyamatosan karbantartott, de átfogó felújításnem történt.  A szobákban néhány éve eredeti világos bükkfa parketta van és a nyílászárók, s a bejárati ajtó is korszerű hőszigetelt nyílászárókra lett cserélve. A többi felújítást az új tulajdonos tudja elvégezni saját igénye szerint. 
 
A kert gondozott, örökzöldekkel, gyümölcsfákkal van beültetve a füves részen felül, mely pihenésre alkalmas. Hátul egy kisebb veteményeskert található málnabokrokkal.
 
Közlekedése nagyon jó, az  Örs vezér tere negyedórányi autóbusz út, s Hév út. Szakrendelő, iskola, óvoda, pihenőpark, s élelmiszerboltok vannak a közelben.
Erzsébet ligeti park, strand és uszoda sétatávolságra van. 
 
Várom megkeresésüket:   [------]

Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Mátyásföld

 
Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Mátyásföld